Зустріч з односельцем воїном АТО

19.12.2015 13:40

Ніщо так не об’єднує людей, як біда. Сьогодні ж вона на всіх одна — війна, хоч як би ми її не називали. Хтось бере у руки зброю і йде захищати рідну землю, а хтось допомагає фізично, фінансово чи морально. В прагненні підтримати наших відважних вояків єднаються і дорослі, і діти. Так у багатьох населених пунктах району, щоб віддячити своїм героям-землякам, організовують щирі, по-родинному теплі зустрічі.

30 листопада 2015 року учні та колектив Корчицького НВК зустрілися з учасником АТО, односельцем Кудриком Сергієм Миколайовичем.

Учні з перших вуст почули розповідь про події на сході України. Усі присутні із захватом слухали бійцята мали нагоду задати питання. Учні та вчителі подякували Сергію Миколайовичу  за те, що він  стоїть на сторожі нашого спокою, захищаючи Україну на сході, аби ворог не прийшов до нас.

З великою радістю привітали відважного односельця в рідній школі. Ніхто не залишився байдужим до розповіді про страшні події, які довелося пережити солдатові, про те, як він боровся проти зовнішньої агресії за цілісність України, за її волю, честь і славу, за народ.
Учасник АТО закликав школярів любити рідну Україну та бути патріотами своєї держави. По закінченні зустрічі діти побажали йому здоров’я, удачі, сил, щоб він повернувся додому живим та неушкодженим з перемогою!